Comanda invitatie electronica Christmas Party Green

Prima comanda de invitatie electronica corporate pentru Christmas Party!

Am fost contactati de reprezentatul companiei RWA RAIFFEISEN AGRO ROMANIA SRL pentru realizarea unei invitatii electronice pentru petrecerea de Craciun. Pregatirile evenimentului erau finalizate si isi doreau sa invite angajatii la petrecerea de Craciun intr-un mod mai elegant anul acesta, trimitand o invitatie electronica personalizata pe email.

Dupa realizarea unor modele noi, am reusit sa gasim designul cel mai potrivit pentru ei si a rezultat Invitatia electronica Christmas Party Green .

Elegant Cards va multumeste pentru colaborare si increderea acordata si va ureaza o petrecere de Craciun unica!

 

2 păreri despre “Comanda invitatie electronica Christmas Party Green

  1. Am contactat echipa Elegant Cards in vederea realizarii unei invitatii electronice astfel incat sa ne anuntam colegii despre petrecerea anuala de Craciun organizata de RWA Raiffeisen Agro Romaniaintr-un mod inedit si elegant . Am fost surprinsa sa am parte de un profesionalism si de o promptitudine cum rar intalnesti cand vine vorba de prestari servicii . Nu numai ca mi-au fost puse la dispozitie 5 variante de invitatii electronice , dar au revenit cu promptitudine, rabdare si bun simt cu fiecare schimbare sugerata. Recomand cu caldura Elegant Cards si speram intr-o colaborare pe termen lung .

    1. Va multumim pentru aprecieri si pentru cuvintele frumoase, este cea mai mare rasplata pentru noi!
      Am apreciat mult colaborarea avuta cu dumneavoastra pentru ca ne-ati raspuns in timp util de fiecare data si ne-ati furnizat toate detaliile necesare pentru a gasi inspiratie in crearea designului final.
      Asteptam cu interes urmatoarea colaborare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *