Despre noi

După cum ne e și numele, facem invitații pentru toate evenimentele care-ți fac viața frumoasă: c-o fi nuntă, c-o fi botez, c-o fi vreo aniversare, facem manual invitații, meniuri, mărturii și tot ce trebuie ca petrecerea ta să arate excepțional.

Pur și simplu ne place ceea ce facem, iar echipa noastră este continuu inspirată de poveștile din spatele evenimentelor din viețile voastre. De la prima schiță, până la produsul final, abia așteptam să traducem povestea ta în ceva tangibil!

Invitațiile pot fi alese din catalogul online, dar ne și putem întâlni să vorbim despre ce îți dorești pentru evenimentul tău și să-ți arătăm cataloagele. O să vezi cum pot arăta toate minunățiile astea făcute manual, pe hârtii care mai de care mai prețioase și mai plăcute la atingere.

Modelele sunt originale, realizate manual, pentru o mare varietate de evenimente și gusturi, hârtii și materiale de cea mai înaltă calitate, pentru că știm că vrei ce e mai bun. În afară de asta, te asigurăm că răspundem și lucrăm rapid, cu timpi foarte scurți de producție și expediere.

În catalogul nostru online vei găsi toate articolele de papetărie de care ai putea avea nevoie – invitații, meniuri și numere de masă, bilete de mulțumire, cărți pentru invitați etc.

Ne simțim privilegiați de fiecare dată când alegi să lucrezi cu noi, pentru că știm că invitațiile noastre vor surprinde un moment special, în timp, pentru tine; și îți mulțumim pentru asta.